Palvelut Työnantajille

Rekrytointipalvelu

Näkyvällä rekrytoinnilla tarkoitetaan avointa mediahakua yhdistettynä kohdennettuun suorahakuun, jossa rekrytointiprosessi etenee haettavan henkilön profiilin määrittelystä työpaikkailmoituksen laatimiseen, kohdennettuun suorahakuun ja henkilöhaastatteluihin. Palvelumme kattaa työnhakijaviestinnän, markkinoinnin, henkilöhaastattelut- ja arvioinnit sekä raportoinnin.

Rekrytointiprosessissa kiinnitämme erityistä huomiota tiedon kulkuun niin työnhakijoiden kuin toimeksiantajan välillä. Pidämme huolta siitä, että asiakkaana olet aina ajan tasalla prosessin etenemisestä ja olemme tukenasi päätöksenteossa.

Toteutamme rekrytointiprosessin laadukkaasti ja nopeassa aikataulussa. Joustavana toimijana meillä on mahdollisuus palvella myös hyvin kiireellisissä tilanteissa. Erinomainen asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita, mutta tarjoamme palvelua myös yksittäisiin rekrytointeihin.

Suorahakupalvelu

Tuntuuko oikean osaajan löytäminen vaikealta? Suorahaku sopii vaativiin avainhenkilöiden, asiantuntijoiden ja johdon rekrytointeihin. Suorahaku on erinomainen ratkaisu tilanteissa, joissa yritykseen halutaan rekrytoida henkilö, jonka osaaminen, kokemus ja muut ominaisuudet ovat hyvin tarkkaan rajatut. Kohdennettu suorahaku toimii myös tilanteissa, joissa ei haluta tuoda syystä tai toisesta työpaikkaa julkiseksi.

Tarjoamaamme suorahakupalvelupakettiin sisältyy aina henkilöhaastattelut sekä asiakastakuun.

Räätälöimme jokaisen suorahaun asiakkaan tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Haku voidaan toteuttaa myös yhdistelmähakuna, johon sisältyy avoin rekrytointi sekä suorahakupalvelu.

Henkilöarviointi

Toteutamme laadukkaiksi todettuja henkilöarviointeja. Käyttämiämme menetelmiä ovat Cut-e, Big Five ja Eq-i -henkilöarvioinnit.

Tarjoamme lisäksi haastattelua erillisenä palveluna. Haastattelut suoritetaan aina strukturoidusti.

Kuinka Voimme auttaa?

Palvelut Työnhakijoille

Oletko ottamassa seuraavaa askelta urallasi? Tarjoamme yksityishenkilöille työnhakupalveluita, joita ovat esimerkiksi urasuunnittelu ja henkilöarvioinnit. Henkilöarvioinnin avulla tunnistat omat kehittämisalueet, kyvykkyytesi ja potentiaalisi, ja se on siten oiva urasuunnittelun väline. Tarjoamme myös sparrausta esimerkiksi CV:n ja LinkedIn-profiilin päivittämisessä.

Haluatko tulla huomioiduksi tulevissa suorahauissa? Kuulemme mielellämme sinusta lisää, joten vinkkaa meille itsesi.
Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Rekisteri- ja tietosuojaselosteen.

PALAUTE työnhakijoilta

Meistä Sanottua

5/5
Hei, ja kiitos paljon kuin vastasit näin kattavasti, erotut joukosta erittäin positiivisella tavalla! Kuulen mielelläni, mikäli teillä on profiiliini sopivia rekrytointeja ja suorahakuja tulossa. Mukavaa alkanutta viikkoa!
Työnhakija
5/5
Hei, kiitos viestistäsi! Upeaa nähdä, että rekrytointiprosessi on selkeästi ammattilaisten käsissä ja hakuprosessin kulusta viestitään hienosti meille hakijoille. Palataan, kun sen aika on. Aurinkoista viikon jatkoa myös sinulle
Työnhakija
Vieritä ylös