Henrik Haukanhovi

Henrik Haukanhovi

Olen yrittäjä Henrik Haukanhovi, suorahaku- ja rekrytointikonsultointiyritys Rekryhaku Finland Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaomistaja. Perustin Rekryhaku Finland Oy:n vuonna 2016 ajatuksena palvella yritysasiakkaita laadukkaasti, joustavasti, ketterästi, mutta myös kustannustehokkaasti.

Olen koulutukseltani maatalous-metsätieteiden maisteri Helsingin yliopiston taloustieteen laitokselta sekä merkonomi ja ylioppilas. Minua kuvataan kaupalliseksi, dynaamiseksi ja asiakaslähtöiseksi. Aikaisemman työuran olen tehnyt vähittäiskaupan ja elintarviketeollisuuden toimialoilla myynnillisissä ja liiketoiminnan kehitystehtävissä. Olen toiminut myös kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Työuran aikana ja varsinkin edeltävässä roolissani olin mukana useissa suorahakuprosesseissa. Peilasin erilaisten suorahakuprosessien kokemuksiani keskenään, koska asiakaskokemus myös työnhakijan osalta korostuu ja on näissä hyvin keskeisessä roolissa. Työroolissani kiinnitin huomiota siihen, miten hakijakokemusta voisi eri tavoin parantaa sekä pohdin, minkälaiset suorahakutoimijat henkilöineen edustavat minkälaisia yrityksiä. Nämä kokemukset olivat avartavia tulevan yrittäjän näkökulmasta ja vähitellen hahmottui liikeidea omalle rekrytointialan yritykselle.

Päätös ryhtyä yrittäjäksi oli minulle luonteva, vaikka se vaati myös rohkeutta. Olen kasvanut yrittäjäperheessä, jossa molemmat vanhempani ovat toimineet yrittäjinä.

Näen Rekryhaku Finland Oy:n tulevaisuuden myönteisenä, ja yritykseni palvelutarjoamani tulee kehittymään entisestään. Rekryhaku Finland on luotettava kumppani, kun yrityksessä ilmenee rekrytoinnin, kohdennetun suorahaun tai osaamisen arvioinnin tarpeita. Vaikka tekoäly ja robotiikka kehittyvät myös rekrytoinnissa, näen vahvasti, että tämä ala pysyy myös tulevaisuudessa ihmisten kesken olevana palveluliiketoimintana, jossa korostuu asiakaskokemus ja luottamus, ja joka osaltaan rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa.

Mikäli koet, että voisit olla erinomainen lisäys tiimiini, toivon yhteydenottoasi. 

Mielelläni olen avuksenne, kun organisaatiossanne on suorahaku- tai rekrytointitarpeita. Ole yhteydessä!

Ystävällisin terveisin,

Henrik Haukanhovi, toimitusjohtaja, suorahakukonsultti