Kehityspäällikkö

Oletko sinä Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n uusi kehityspäällikkö?

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita. Vahanen-yhtiöt kehittää suunnittelun kokonaispalvelua, jossa yhdistyy vahva rakennetekniikan osaaminen uudella kokonaisvaltaisella tavalla muihin yhtiömme vahvoihin osaamisalueisiin. Tavoitteenamme on olla suunnannäyttäjä uudenlaisella konseptilla, jossa yhdistämme avoimilla rajapinnoilla rakennesuunnittelun eri huippuosaamiset saumattomaksi hybridikokonaisuudeksi asiakkaan eduksi. Lisätietoa https://vahanen.com/fi/

Vahanen Suunittelupalvelut Oy:n vahvan kasvun myötä haemme nyt uuteen rooliin korjausrakentamisen kehityspäällikköä! Haemme henkilöä, jolla on näkemystä, taitoa ja tahtoa toteuttaa visiomme uudenlaisesta toimintamallista. Tehtävänäsi on vastata korjausrakentamisen rakennesuunnittelun kehittämisen johtamisesta kokonaisvaltaisesti strategiamme mukaisesti sekä toimia omien suunnitteluhankkeidesi projektipäällikkönä ja suunnittelijana. Työskentelemme tietomallintamalla ja verkostoituneena eri yksiköidemme kesken yhteistyössä. Tehtävässäsi tuet kehittämällä korjausrakentamisen ja hybridirakentamisen yksiköitämme. Kehityspäällikkönä kuulut laajennettuun johtoryhmäämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 Aiempaa kokemusta vaativan tai poikkeuksellisen vaativan tason tai muista soveltuvista rakennesuunnittelun suunnittelutehtävistä.

  • Kykyä toimia itsenäisesti ja tulosvastuullisesti, oman auton käyttömahdollisuutta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Vähintään insinööri- tai DI-tutkintoa.
  • Lisäksi joko FISE vaativa(+) -tason suunnittelijan pätevyys tai sen edellyttämää kokemusta.

Tarjoamme sinulle:

 Mielenkiintoisen ja uuden toimenkuvan kannattavasti kasvavassa yrityksessämme.

  • Monipuolisia ja mielenkiintoisia hankkeita, joihin pääset tutustumaan: https://vahanen.com/fi/palvelut/suunnittelu-ja-arkkitehtuuri/rakennesuunnittelu/korjausrakennesuunnittelu/
  • Itsenäisen työn kasvavassa konsernissa – meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään suuren konsernin edut ja mahdollisuudet.
  • Laajat henkilöstöedut: Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikunta- ja hyvinvointietu, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta.
  • Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä kannustavan työilmapiirin.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi otsikolla ”Kehityspäällikkö” hakemukset@rekryhaku.fi perjantaihin 7.2.2021 mennessä. Toimittamalla tietosi hyväksyt Rekisteri- ja tietosuojaselosteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ahti Rantonen, puh. 040 543 8053 tai Rekryhaku Finland Oy:n suorahakukonsultti Henrik Haukanhovi, puh. 040 413 4909.