sähkösuunnittelun suunnittelupäällikkö

Haemme nyt kasvun myötä toimeksiantajallemme Vahanen Talotekniikka Oy:lle kokenutta ja osaavaa sähkösuunnittelun suunnittelupäällikköä!

Toimintamme kehittyessä haemme Espooseen sähkösuunnittelun suunnittelupäällikköä noin kymmenen henkilön kokoiseen asiantuntijatiimiimme. Työtehtävässäsi pääset vastaamaan monipuolisten hankkeiden sähkösuunnittelusta. Tehtävässä toimit vastaavana sähkösuunnittelijana vaativissa projekteissamme ja hallitset niitä kokonaisvaltaisesti. Raportoit tehtävässä sähkösuunnittelun suunnittelujohtajalle.

Haemme tehtävään kokenutta alan ammattilaista, joka hahmottaa projektien kokonaiskuvan ja pystyy ottamaan vastuun suuristakin hankekokonaisuuksista. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta sähkösuunnittelutehtävistä, johdonmukaista työskentelytapaa, alan teknistä koulutustaustaa sekä mielenkiintoa asiakastyöhön. Tehtävässä on mahdollista kehittyä uramielessä halutessasi ja näyttöjesi mukaan tiimipäälliköksi.

Toivomme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (sähköpuolen ins. AMK tai DI-tutkinto).
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Positiivista ja asiakas- sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Aikaisempaa vähintään noin viiden vuoden kokemusta sähkösuunnittelun projektityöskentelystä.
  • Lisäksi arvostamme, että sinulla olisi suunnittelijapätevyys (NSS) toimia vaativien kohteiden vastuullisena suunnittelijana.

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen roolin mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien parissa.
  • Itsenäisen työn kasvavassa konsernissa – meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään suuren konsernin edut ja mahdollisuudet.
  • Laajat henkilöstöedut: Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ePassi, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta.
  • Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä kannustavan työilmapiirin.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveesi kera hakemukset@rekryhaku.fi osoitteeseen 12.5.2021 mennessä otsikolla ”Vahanen”. Palkkaus tapahtuu heti oikean osaajan löydettyä.

Toimittamalla tietosi hyväksyt Rekisteri-ja tietosuojaselosteen.

Vahanen-yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka tarjoaa kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita. Vahanen-yhtiöt palvelee asiakkaitaan Suomessa 12 paikkakunnalla yli 500 asiantuntijan voimin. 

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Talotekniikka Oy on LVIAS-suunnittelun joustava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat, käyttäjälle helpot talotekniset ratkaisut. Lisätietoa https://vahanen.com/fi/