Työnantajalle

Palvelut yrityksille

Tarjoamme palveluitamme aina yksilöä ja yrityksiä kunnioittaen rakentaen positiivisen hakijakokemuksen ja työnantajamielikuvan. Toimimme luottamuksellisesti ja korostaen asiakaskokemusta.

Palvelemme neljällä eri kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Rekrytointi ja suorahaku

Rekrytointiprosessissa kiinnitämme erityistä huomiota informaation kulkuun työnhakijoiden ja toimeksiantajan kanssa. Keskitymme tehokkaaseen läpivientiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Nopealla reagointikyvyllä pystymme palvelemaan myös kiireellisissä tilanteissa. Olemme helposti lähestyttävä dynaaminen kumppani rekrytointiin ja suorahakuun.

Suorahaku

Suorahaku sopii vaativiin avainhenkilöiden, asiantuntijoiden ja johdon rekrytointeihin. Jokainen suorahaku räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi, joka sisältää asiakastakuun.

Näkyvä rekrytointi

Näkyvällä rekrytoinnilla tarkoitetaan avointa mediahakua, aina työpaikkailmoituksen luomisesta henkilöhaastatteluihin. Palvelumme käsittää työnhakijaviestinnän, markkinoinnin, henkilöhaastattelut- ja arvioinnit sekä raportoinnin.

Henkilöarvioinnit- ja haastattelut

Jokaiseen rekrytointiin ja suorahakuun sisältyy henkilöhaastattelut. Tarjoamme henkilöhaastatteluita myös erikseen kokeneiden asiantuntijoidemme toimesta. Henkilöhaastattelut suoritetaan aina strukturoidusti.

Tarjoamme henkilöarviointeja sertifioitujen konsulttiemme toimesta seuraavia menetelmiä käyttäen: Cut-e, Big Five ja Eq-i henkilöarvioinnit.

360°-palaute

Johtamisen arviointi 360°-palautteen avulla yksittäinen henkilö tai ryhmä saa palautetta oman työnsä ja toimintansa kannalta tärkeiltä yhteistyökumppaneilta tai sidosryhmiltä. Palautteella pyritään saamaan kokonaisvaltainen käsitys johtamisen nykytilanteesta ja kehitystarpeista. 360°-palaute on tehokas työkalu esimerkiksi esimiesasemassa toimivien henkilöiden johtamiskäyttäytymisen arviointiin.

Back on Track (outplacement)

Sopeuttamistilanteet vaikuttavat koko yrityksen toimintaan eikä vähennystarpeen vaikutukset koske vain resurssointiin vaan ihmisiinmoni vähennyksien läpikäynyt kertoo tämän olleen elämänsä vaikein hetki.

Näissä tilanteissa autamme viemään yrityksesi kumppanina muutoksen läpi. Toteutamme projektit ja henkilöstön vähennystilanteet aina omanlaisensa räätälöitynä hankkeena. Back on Track-projektit suunnitellaan aina yhdessä yrityksen ihmisten kanssa ja siinä yhdistetään työllistymistä tukeva henkilökohtainen valmennus, työnhakuvalmennukset, rekrytointiaktiviteetit ja osaamisen kehittäminen.

Olemme avuksesi – kysy tarjousta!