Tavoite

Autamme teitä löytämään juuri oikeat ammattilaiset.

yritysesittely

Kumppanisi Onnistuneissa Rekrytoinneissa

Rekryhaku Finland Oy on vuonna 2016 perustettu aikaansaava ja strateginen suorahakukonsultoitiyritys. Tarjoamme palveluitamme avainhenkilöiden, asiantuntijoiden ja keskijohdon rekrytointiin. Olemme tehneet satoja onnistuneita rekrytointeja asiantuntevan tiimin voimin eri toimialoilla toimiville yrityksille. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä Helsingin Kamppia.

Olemme aidosti kiinnostuneita ihmisistä ja heidän panoksestaan yritysten menestyksessä. Seuraamme aktiivisesti markkinaa, tuloksia ja pystymme pienenä yrityksenä muokkaamaan toimintaamme ketterästi työunelmien saavuttamiseksi. Emme ole ainoastaan palveluntarjoaja, vaan kumppani kohti parempaa tulevaisuutta. Haluamme tarjota asiakkaallemme tilanteeseen juuri sopivimman ratkaisun.
ESITTELYSSÄ

Tiiminjäsenet

Henrik Haukanhovi

Founder, Executive Search Consultant
0404134909
henrik.haukanhovi@rekryhaku.fi
LinkedIn

Hanna Westerholm

Talent Development Consultant
0505051773
hanna.westerholm@rekryhaku
LinkedIn

Sonja Kähkönen

Marketing Associate
0505840197
sonja.kahkonen@rekryhaku.fi
LinkedIn

YRITTÄJÄ

Dream Team Maker

Olen yrittäjä Henrik Haukanhovi, suorahaku- ja rekrytointikonsultointiyritys Rekryhaku Finland Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaomistaja. Perustin yrityksen vuonna 2016 ajatuksena palvella yritysasiakkaita laadukkaasti, joustavasti, ketterästi, mutta myös kustannustehokkaasti.

Olen koulutukseltani maatalous-metsätieteiden maisteri Helsingin yliopiston taloustieteen laitokselta. Aikaisemman työuran olen tehnyt vähittäiskaupan ja elintarviketeollisuuden toimialoilla myynnillisissä ja liiketoiminnan kehitystehtävissä.

Työuran aikana olin mukana useissa suorahakuprosesseissa. Peilasin erilaisten suorahakuprosessien kokemuksiani keskenään, koska asiakaskokemus myös työnhakijan osalta korostuu ja on näissä hyvin keskeisessä roolissa. Työroolissani kiinnitin huomiota siihen, miten hakijakokemusta voisi eri tavoin parantaa sekä pohdin, minkälaiset suorahakutoimijat henkilöineen edustavat minkälaisia yrityksiä. Nämä kokemukset olivat ainutlaatuisen avartavia tulevan yrittäjän näkökulmasta.

Päätös ryhtyä yrittäjäksi oli minulle luonteva, vaikka se vaati myös rohkeutta. Olen kasvanut yrittäjäperheessä, jossa molemmat vanhempani ovat toimineet yrittäjinä.

Rekryhaku Finland Oy on luotettava kumppani, kun yrityksessä ilmenee rekrytoinnin, suorahaun tai osaamisen arvioinnin tarpeita. Vaikka tekoäly ja robotiikka kehittyvät myös rekrytoinnissa, näen vahvasti, että tämä ala pysyy myös tulevaisuudessa ihmisten kesken olevana palveluliiketoimintana, jossa korostuu asiakaskokemus ja luottamus, ja joka osaltaan rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa.

Mikäli koet, että voisit olla erinomainen lisäys tiimiini, toivon yhteydenottoasi. 

Ystävällisin terveisin,

Henrik Haukanhovi
puh. 040 413 4909

kOUTSAUS

Hallituksen Jäsenet & Neuvonantajat

Marko Airamaa

Member of the Board
LinkedIn

Aarne Schildt

Member of the Board
LinkedIn

Harri Saalasti

Member of the Board
LinkedIn

Satu Sarparanta

Advisor
LinkedIn

PALAUTE YRITYSASIAKKAILTAMME

Meistä Sanottua

5/5
Käynnistimme suorahaun kahdesta HoReCa-myynnin ammattilaisesta. Rekrytointiprosessi oli tehokas ja toimiva, kahden viikon jälkeen meillä oli Rekryhaun seulonnan tuloksena 6 pätevää hakijaa, joista saimme haastatella ja valita mielestämme sopivimmat. Erityisesti pidin riittävästä väliaikatiedottamisesta ja muutenkin joustavasta ja henkilökohtaisesta palvelusta. Kiitos yhteistyöstä!
Matti Louneva
Toimitusjohtaja, Oy Rollfoods Ab
5/5
Haimme Myyntijohtajaa vastaamaan, rakentamaan ja johtamaan Suomen toimintojen myyntiä ja aloittamaan kansainvälistymisen valituille markkinoille. Valitsimme Rekryhaku Finlandin suorahakukumppaniksi suorittamaan henkilöhakua, jonka kautta onnistuimme löytämään nopeasti erinomaisen henkilön kyseiseen tehtävään. Valittu henkilö ylitti heti ensimmäisen kuukauden aikana hänelle asetetut ensimmäisen vuoden myyntitavoitteet. Suosittelemme Rekryhaku Finlandia vastaavien toimeksiantojen osalta myös muille, sillä palvelu oli todella laadukas ja nopea
IDR Oy
5/5
Toteutimme markkinointiviestintäpäällikön suorahaun Rekryhaku Finlandin kanssa. Suorahakuprosessi kokonaisuudessaan oli erittäin onnistunut, laadukkaasti sekä tehokkaasti läpiviety. Olemme erityisen tyytyväisiä Rekryhaku Finlandin toimittamien suorahakukandien tasoon, joista saimme valittua meille sopivimman henkilön. Suosittelemme Rekryhakua vastaavissa toimeksiannoissa myös muille.
Juha Luhtanen
Deputy Managing Director, Luhta Sportswear Company
5/5
Käytimme Rekryhakua ensimmäistä kertaa ja palvelu oli ensiluokkaista. Haimme suorahaulla myyntihenkilöitä Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään, muutamassa viikossa saimme short listin (4-6 henkilöä) jotka kaikki haastattelimme ja kaikkien kandien profiilit olivat juuri sitä mitä etsimme. Koko suorahakuprosessi oli ennätyksellisen nopea ja tehokas.
Jukka Koivu
ex Sales and Marketing Director, Heinon Tukku Oy
5/5
Suosittelen Rekryhaku Finland:ia myös muille, rekrytointi heidän kanssaan on tehokasta ja nopeaa
Jukka Vanninen
Toimitusjohtaja, Diamond Power Finland Oy
5/5
Toteutimme suorahaun vaativaan keskijohdon tehtävään Rekryhaku Finlandin kanssa. Suorahakuprosessi oli nopea, laadukas ja lopputuloksena oli oikea henkilö oikeaan paikkaan. Suosittelen vahvasti Rekryhakua suorahakutoimeksiannoissa myös muille.
Harri Saalasti
Head of Category, R-kioski Oy
5/5
Kokeilimme Rekryhakua ensimmäisen kerran  suorahaussa ja prosessi toimi juuri kuten olimme yhdessä sopineet ja lopputuloksena löysimme useammankin loistavan vaihtoehdon, joista sitten valitsimme tietysti parhaan. Voin suositella Rekryhakua muillekin.
Susanna Virranniemi
Head of HR and Administration, Oy Teboil Ab
5/5
Rekryhaku Finland Oy suoritti meille haastavan suorahaun ja lopputulos oli erittäin onnistunut. Prosessi oli nopea, tehokas ja tieto rekrytoinnin vaiheista kulki hyvin. Tarpeemme rekrytoinnin suhteen oli ymmärretty hienosti ja meille löytyi useampi hyvä kandidaatti. Myös dokumentaatiosta Rekryhaku Finland saa ison plussan
Kira Sipilä
HR-asiantuntija, VAHANEN-YHTIÖT
5/5
Suoritimme vaativan avainhenkilön suorahaun Rekryhaku Finlandin kanssa. Yhteistyö oli kaikilta osin laadukas ja sujuva. Eritoten pidin suorahakukonsultin aktiivisesta yhteydenpidosta koko prosessin aikana sekä mikä tärkeintä, löysimme hyvin nopeassa ajassa erinomaisia kandidaatteja kyseiseen tehtävään, josta valitsimme toimenkuvaan parhaiten soveltuvimman henkilön.
Sini Simonen
Head of People & Communications, Stena Recycling Oy
5/5
Annoimme toimeksiannon keväällä 2017 turvapalveluiden myyntipäällikön rekrytoinnista SOL Palvelut Oy:lle. Rekryhaku Finland Oy hoiti mallikkaasti ja tehokkaasti antamamme tehtävän. Saimme useita hyviä ehdokkaita, joista valitsimme parhaan.
Tuomo Toropainen
ex Liiketoimintajohtaja, SOL Palvelut Oy
Vieritä ylös